Scroll Down
Test | Sofindev

Uw betrouwbare
Private Equity
Partner

Ontdek hoe wij het verschil maken

“We kennen de partners van Sofindev al een hele tijd en we hebben elkaar de voorbije jaren van nabij gevolgd. Een partnership waarbij je het kapitaal van je familiebedrijf openstelt doe je niet met om het even wie. De instap van Sofindev in ons kapitaal is dan ook een weloverwogen beslissing, die kadert in onze ambitie om Vanrobaeys verder te laten groeien en ontwikkelen in een gefragmenteerde markt van houthandels en aanbieders van plaatmateriaal in België. Met Sofindev halen we een complementaire partner aan boord bij wie we een goed gevoel hebben en die dezelfde waarden en mentaliteit heeft als ons bedrijf. We zijn overtuigd dat we samen met hen van Vanrobaeys een nog sterkere speler kunnen maken.”

Peter en Jorgen Vanrobaeys, bestuurders Vanrobaeys

Meer weten
 Portfolio Image Overview Vanrobaeys  | Sofindev

Thuis in verschillende sectoren

Een greep uit onze portfolio:

SOFINDEV Corporate At Work 022 | Sofindev
Wij willen als partner een relatie uitbouwen die rust op vertrouwen, respect, transparantie, persoonlijke betrokkenheid en engagement. Dat is hoe wij werken, altijd. Zo creëren we samen betekenisvolle waarde voor de ondernemingen en onze investeerders, maar ook voor onze omgeving en maatschappij.

Recent nieuws

19-07-2024

Koffiemachine & service specialisten Espresso Service Dienst en Hillewaert bundelen de krachten en gaan, met ondersteuning van strategische partner Sofindev, verder als Coffee Service Group

Espresso Service Dienst (ESD), onderdeel van Verdi Koffiegroep, en Hillewaert hebben besloten om de krachten te bundelen. Samen willen zij hun indrukwekkende groei van de afgelopen jaren voortzetten en nog versnellen. Door de kwaliteit en dekking van hun verkoop- en servicenetwerk te combineren willen ze die kwaliteit en service naar een nog hoger niveau brengen, ten dienste van haar klanten, leveranciers en medewerkers.
24-06-2024

Partners in Technology sluit zich aan bij Expertum Group

De Nederlandse SAP-dienstverlener Partners in Technology voegt zich bij de Expertum Group, een toonaangevende speler in de Europese SAP-markt. Deze strategische stap versterkt de positie van Expertum in zowel de Nederlandse als de internationale markt op het gebied van technische SAP consultancy. Tegelijkertijd biedt het Partners in Technology de mogelijkheid om hun klanten een breder scala aan functionele SAP-diensten aan te bieden.
SOFINDEV Corporate At Work 007 | Sofindev

Hou me op de hoogte over de laatste Sofindev investeringen en nieuws.